Er zijn diverse CNC bewerkingen en andere technieken om kunststof te verspanen. Bij REMA Kunststoftechniek uit Eindhoven rekent u daarom op het vakmanschap van onze medewerkers voor het gebruikmaken van de juiste techniek. Dit gebeurt altijd met moderne frees- en draaibanken. Ontdek snel de mogelijkheden voor uw productielijn.

De verschillende CNC bewerkingen en technieken om kunststof te verspanen

De twee populairste CNC bewerkingen om kunststof te verspanen zijn: frezen en draaien. Bij REMA Kunststoftechniek gebeuren deze handelingen altijd computergestuurd. Hierdoor bespaart u heel wat op uw productiekosten. We beschikken over diverse moderne machines, waardoor we elke bewerking kunnen uitvoeren. Bij ons kunt u terecht voor het verspanen van verschillende kunststoffen tot een halffabricaat of eindproduct. Daarbij is het ook mogelijk om high-performance en engineering plastics te bewerken. Bespreek uw wensen met ons, dan verzorgen wij alle gewenste bewerkingen. Dit doen wij altijd naar tevredenheid van onze opdrachtgevers dankzij onze kwalitatieve machines en onze jarenlange ervaring.

Kies voor 3-assige en 5-assige frezen voor diverse toepassingen

Bij REMA Kunststoftechniek beschikken we over zowel 3-assige als 5-assige freesbanken om uw kunststof te verspanen in verschillende vormen. Bij 5-assig frezen is het mogelijk om de kunststof aan vijf verschillende kanten te bewerken en bij 3-assig frezen slechts aan een kant. Het is ook altijd mogelijk om kunststofonderdelen aan elkaar te lassen. Bent u nieuwsgierig naar de verschillende apparaten en CNC bewerkingen die wij gebruiken om uw kunststof te verspanen? Neem dan snel contact met ons op via +31 (0) 40 248 76 79. Wij zijn u graag van dienst met het bewerken van uw kunststof.

 

Graag adviseren en informeren wij u over de mogelijkheden over Kunststofbewerking. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

CNC draaien:

  • 1x HWCheon CNC draaibank voorzien van automatische stafaanvoer
  • 1x HAAS ST-15-Y Draai-freescombinatie voorzien van automatische stafaanvoer en aangedreven gereedschappen
  • 1x Cazeneuve HBX360 conventionele / cnc draaibank
  • 1x ZGGM – Pernik C13MB conventionele draaibank voor het draaien van de grotere producten.

Vrijblijvend advies over het CNC draaien van kunststof:

REMA Kunststoftechniek heeft de beschikking over een state-of-the-art machinepark. Graag adviseren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden van kunststof draaien.

Wilt u graag meer weten over REMA Kunststoftechniek B.V. of over de technieken die wij toepassen? Wij staan u graag te woord en helpen u met een deskundig advies over het CNC draaien van kunststof. Maak gebruik van ons contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op via 040 248 76 79.