Voor de assemblage van verschillende kunststofmaterialen moet u bij REMA Kunststoftechniek uit Eindhoven zijn. Wij bewerken verschillende materialen met diverse technieken tot halffabricaat of eindproduct. Dankzij de vele mogelijkheden die wij u aanbieden, houdt u zelf de regie over het assembleren van uw kunststof in handen.

Assemblage op maat met behulp van verschillende technieken

Bij REMA Kunststoftechniek zorgen we voor een volledige assemblage van de kunststofproducten voor uw bedrijf. Hierbij maken we gebruik van verschillende technieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • CNC frezen
  • CNC draaien
  • Lassen van kunststoffen
  • Zetten, warm en koud vervormen van kunststoffen

Onze gekwalificeerde lassers zijn allen in het bezit van een DVS 2212-certificaat. Dit betekent dat zij alle lastechnieken beheersen en voldoen aan de internationale eisen. Wanneer u uw kunststof door ons laat assembleren, bent u dus verzekerd van uitstekende kwaliteit.

Verschillende soorten kunststof kwalitatief laten assembleren

Wanneer u op zoek bent naar diverse kunststofmaterialen voor uw bedrijf, heeft u aan REMA Kunststoftechniek een goede partner. Alle producten worden professioneel bewerkt door onze vakmensen. Het assembleren van kunststof gebeurt altijd geheel naar uw wensen en behoeften. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een halffabricaat of eindproduct. We bewerken en lassen ook engineering plastics, high-performance plastics en technische kunststoffen voor diverse sectoren. Hierbij zijn er kleine en grotere series mogelijk.

Vraag een prijsofferte op voor de assemblage van uw kunststof

Bij REMA Kunststoftechniek dragen we graag zorg voor de assemblage van uw kunststofproducten. Onze vakmensen zijn specialisten met de nodige opleidingen. U kunt bij ons dan ook altijd rekenen op producten van een hoogstaande kwaliteit. Wilt u graag een betrouwbare partner voor het assembleren van uw kunststof? Vraag dan snel een offerte aan door te bellen naar +31 (0) 40 248 76 79. Onze persoonlijke benadering staat centraal, zodat de communicatie over het eindproduct en het productieproces eenvoudig verloopt. Zo kunt u gemakkelijk uw wensen en behoeften aan ons doorgeven.

 

Graag adviseren en informeren wij u over de mogelijkheden over Kunststofbewerking. Neem vrijblijvend contact met ons op.