Complexere vormen

Hoogwaardige materialen

Scherpe prijzen

REMA Kunststoftechniek in Eindhoven produceert verschillende voorwerpen van kunststof, zoals kunststof lekbakken van hoogwaardige kwaliteit. Bij het produceren hiervan heeft u de regie. Zo produceren wij bijvoorbeeld uw kunststof lekbak op maat. Daarbij kunt u rekenen op een persoonlijke benadering, stiptheid en nauwkeurigheid. De afspraken die we met u maken, komen we altijd na.

Bestel een enkele kunststof lekbak of een kleine of grote oplage bij REMA Kunststoftechniek gevestigd in Eindhoven

Heeft u een groot aantal kunststof lekbakken nodig? Ook dit kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Onze projectmanagers leiden dit soort projecten altijd in goede banen en kunnen alles maken van kleine onderdelen tot kunststof opslagtanks. Wij verzorgen het gehele productieproces van uw kunststof lekbakken; van de voorbereiding tot het plaatsen van de kunststof lekbakken. Dit geldt ook voor de andere producten. Wat voor kunststof onderdelen u ook nodig heeft voor uw apparatenbouw, wij zorgen dat het in orde komt.

 

Graag adviseren en informeren wij u over de mogelijkheden over Kunststofbewerking. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Alle kunststof elementen worden vervaardigd met oog voor het milieu en veiligheid

REMA Kunststoftechniek is een VCA-gecertificeerd bedrijf. Hiervoor hebben wij richtlijnen opgesteld ten aanzien van veiligheid, gezondheid en milieu. Zo leven wij alle regels en wetten op dit gebied na. Ook hebben onze lassers een DVS-2212 certificaat. Hiermee garanderen wij dat onze lassers de juiste technieken hanteren en dat zij voldoen aan internationale eisen. Of u nu een kunststof lekbak bij ons bestelt of een compleet leidingsysteem, u ontvangt altijd een eindproduct of halffabricaat van uitstekende kwaliteit.

Kunststof lekbakken nodig? Neem contact met ons op

Heeft u kunststof lekbakken nodig? Neem dan contact met ons op zodat we uw wensen en de eisen die u aan de kunststof lekbak heeft kunnen bespreken. Zo ontvangt u zeker de kunststof lekbakken die aan al uw eisen voldoen. Heeft u vragen over onze kunststof lekbak of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 40 248 76 79.