Complexere vormen

Hoogwaardige materialen

Scherpe prijzen

REMA Kunststoftechniek uit Eindhoven produceert verschillende voorwerpen van kunststof, zoals een kunststof lekbak van hoogwaardige kwaliteit. Bij de productie heeft u de regie in handen. Zo produceren wij bijvoorbeeld uw kunststof lekbak op maat. Daarbij bent u verzekerd van een persoonlijke benadering, stiptheid en nauwkeurigheid. De afspraken die wij met u maken, komen we altijd na.

Bestel een enkele kunststof lekbak of een kleine of grote oplage

Heeft u een groot aantal kunststof lekbakken nodig? Ook dit kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Onze projectmanagers leiden dit soort projecten altijd in goede banen en kunnen alles maken van kleine onderdelen tot kunststof opslagtanks. Wij verzorgen het gehele productieproces van uw kunststof lekbakken; van de voorbereiding tot het plaatsen van de lekbakken. Dit geldt ook voor de andere producten. Wat voor kunststof onderdelen u ook nodig heeft voor uw apparatenbouw, wij zorgen dat het in orde komt.

 

Graag adviseren en informeren wij u over de mogelijkheden over Kunststofbewerking. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Alle kunststof elementen worden vervaardigd met oog voor het milieu en veiligheid

REMA Kunststoftechniek is een VCA-gecertificeerd bedrijf. Hiervoor hebben wij richtlijnen opgesteld ten aanzien van veiligheid, gezondheid en milieu. Zo leven wij alle vastgestelde regels en wetten op dit gebied na. Ook zijn onze lassers in het bezit van een DVS-2212 certificaat. Hiermee garanderen wij dat onze lassers de juiste technieken hanteren en dat zij voldoen aan internationaal gestelde eisen. Of u nu een kunststof lekbak of een compleet leidingsysteem bij ons bestelt, u ontvangt altijd een eindproduct of halffabricaat van uitstekende kwaliteit.

Heeft u kunststof lekbakken nodig? Neem dan contact met ons op

Heeft u kunststof lekbakken nodig? Neem dan contact met ons op om uw wensen en de eisen die u aan de kunststof lekbak heeft te bespreken. Zo ontvangt u zeker de kunststof lekbakken die aan al uw eisen voldoen. Heeft u vragen over onze kunststof lekbak of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 40 248 76 79.