Complexere vormen

Hoogwaardige materialen

Scherpe prijzen

Heeft u voor uw bedrijf een nieuwe kunststof opslagtank nodig, bijvoorbeeld om chemicaliën in op te slaan? REMA Kunststoftechniek gevestigd in Eindhoven is dé specialist in het fabriceren van verschillende kunststof voorwerpen, zoals een nieuwe opslagtank. Deze worden gemaakt van de meest gangbare kunststoffen, die veelal ook bestand zijn tegen chemicaliën.

Precies de kunststof opslagtank die u nodig heeft geleverd door REMA Kunststoftechniek in Eindhoven

Een persoonlijke benadering is voor ons het belangrijkst. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen en behoeften te bespreken. Zo worden de eisen die u stelt aan uw kunststof opslagtank, chemicaliën tank of andere kunststof voorwerpen voor ons duidelijk. U bepaalt de afmetingen, de vorm en de eigenschappen van de tank. Moet deze bijvoorbeeld geschikt zijn voor het opslaan van chemicaliën? Kies de soort kunststof die het meest geschikt is voor de stof die u wilt opslaan in uw kunststof opslagtank. Heeft u advies nodig over de beste kunststofsoort? Dan helpen onze vriendelijke en ervaren medewerkers u graag.

 

Graag adviseren en informeren wij u over de mogelijkheden over Kunststofbewerking. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

De coördinatie van grote projecten

Het coördineren van grote projecten, zoals het vervangen van uw kunststof opslagtanks voor bijvoorbeeld chemicaliën, kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij wijzen u dan een persoonlijke projectmanager toe, die uw project vervolgens in goede banen leidt. Wij hebben projectmanagers in dienst met jarenlange ervaring met complexe projecten. Uw persoonlijke projectmanager begeleidt het gehele proces, van het voorbereiden tot de productie van uw kunststof opslagtank en het installeren ervan. Ook voor andere kunststof producten kunt u op ons rekenen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kunststof lekbakken, complete leidingsystemen of zelfs een PE zwembad.

Groot project? Bel REMA Kunststoftechniek!

Wilt u verschillende kunststof installaties in uw bedrijf laten vervangen? Of bent u alleen toe aan een nieuwe kunststof chemicaliën tank? Neem voor alle grote en kleine projecten contact met ons op. U bereikt ons op +31 (0) 40 248 76 79. Wij voorzien u graag van alle kunststof producten die u nodig heeft.