Complexere vormen

Hoogwaardige materialen

Scherpe prijzen

Heeft u voor uw bedrijf een nieuwe kunststof opslagtank nodig, bijvoorbeeld om chemicaliën in op te slaan? REMA Kunststoftechniek uit Eindhoven is dé specialist voor het fabriceren van verschillende kunststof voorwerpen, zoals een nieuwe opslagtank. Deze worden gemaakt van de meest gangbare kunststoffen, die veelal ook bestand zijn tegen chemicaliën.

Precies de kunststof opslagtank die u nodig heeft

Een persoonlijke benadering en het leveren van kwaliteit is voor ons het belangrijkst. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen en behoeften te bespreken. Zo worden de eisen die u stelt aan uw kunststof opslagtank, chemicaliën tank of andere kunststof voorwerpen voor ons duidelijk. U bepaalt de afmetingen, de vorm en de eigenschappen van de tank. Moet de kunststof tank bijvoorbeeld geschikt zijn voor het opslaan van chemicaliën? Kies de soort kunststof die het meest geschikt is voor de stof die u wilt opslaan in uw opslagtank. Heeft u advies nodig over de beste kunststofsoort? Dan helpen onze vriendelijke en ervaren medewerkers u hier graag bij.

 

Graag adviseren en informeren wij u over de mogelijkheden over Kunststofbewerking. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

De coördinatie van grote projecten

Het coördineren van grote projecten, zoals het vervangen van uw kunststof tank voor bijvoorbeeld chemicaliën, kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij wijzen u een persoonlijke projectmanager toe, die uw project vervolgens in goede banen leidt. Wij hebben projectmanagers in dienst met jarenlange ervaring met complexe projecten. Uw persoonlijke projectmanager begeleidt het gehele proces van de apparatenbouw, van het voorbereiden tot de productie van uw kunststof opslagtank tot het installeren ervan. Ook voor andere kunststofproducten kunt u op ons rekenen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kunststof lekbakken, complete leidingsystemen of zelfs een PP zwembad.

Heeft u een groot project? Bel ons vandaag nog

Wilt u verschillende kunststof installaties in uw bedrijf laten vervangen? Of bent u toe aan een nieuwe kunststof chemicaliën tank? Neem voor alle grote en kleine projecten contact met ons op. U bereikt ons op +31 (0) 40 248 76 79. Wij voorzien u graag van alle kunststofproducten die u nodig heeft.