Complexere vormen

Hoogwaardige materialen

Scherpe prijzen

Veel mensen dromen van een groot zwembad in de tuin en zijn dus op zoek naar een PE zwembad. Dan kunt u natuurlijk naar een standaard tuincentrum gaan om zo’n zwembad aan te schaffen, maar deze kunststof bakken worden vaak met massaproductie geproduceerd. Hierdoor is de kwaliteit niet altijd gegarandeerd. Bestel uw zwembad daarom bij een specialist!

Een PE zwembad van goede kwaliteit door REMA Kunststoftechniek in Eindhoven

REMA Kunststoftechniek gevestigd in Eindhoven heeft al jarenlang ervaring in het vervaardigen van allerlei voorwerpen van verschillende soorten kunststof. Dit zijn voorwerpen voor particulier gebruik, zoals een PE zwembad of vijverbak, maar ook voorwerpen voor gebruik door bedrijven, zoals kunststof leidingsystemen, afzuigkanalen of gaswassers. Deze worden op maat gemaakt volgens uw wensen en dus niet geproduceerd met massaproductie. Dit garandeert een goede kwaliteit.

 

Graag adviseren en informeren wij u over de mogelijkheden over Kunststofbewerking. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Specialist in installaties voor de schone industrie

REMA Kunststoftechniek is tevens de gecertificeerde specialist in installaties voor de apparatenbouw van de schone industrie. Denk hierbij aan de farmaceutische industrie, voedingsmiddelenindustrie, biotechnologie en micro-elektronica. Zo kunt u steriel werken met onderdelen en eindproducten met de door u gewenste afmeting en vorm.

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden

Wilt u een PE zwembad of een ander kunststof product bestellen? Of heeft u vragen over de mogelijkheden en bewerkingen die wij aanbieden? Neem dan contact op met onze vriendelijke medewerkers en bel naar +31 (0) 40 248 76 79. Wij voeren graag alle benodigde kunststofbewerkingen voor u uit!