Complexere vormen

Hoogwaardige materialen

Scherpe prijzen

Bij REMA Kunststoftechniek in Eindhoven beschikken we over een professionele portaalfreesmachine met automatische stafaanvoer. Hiermee bewerken we uw kunststof volledig automatisch, waardoor u altijd van een snel en hoogwaardig resultaat geniet. Ontdek snel de diverse voordelen die deze techniek u biedt.

Portaalfreesmachine met automatische stafaanvoer voor een grote productielijn geleverd door REMA Kunststoftechniek in Eindhoven

Met een CNC portaalfreesmachine met automatische stafaanvoer van REMA Kunststoftechniek is het mogelijk om grote producten zoals een kunststof opslagtank te assembleren of een grote serie kunststoffen te bewerken. Deze machines hebben een grote productiviteit, waardoor al uw producten snel bewerkt worden en we de productiekosten drukken. De productiekosten blijven ook laag, doordat de kunststofproducten met deze machines onbemand geproduceerd worden. Bovendien kunnen we diverse vormen draaien met onze CNC portaalfreesmachine, waardoor wij precies het product kunnen maken dat u nodig heeft.

 

Graag adviseren en informeren wij u over de mogelijkheden over Kunststofbewerking. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

3-assige en 5-assige freesmachines om kunststof te bewerken

We beschikken over 3-assige en 5-assige portaalfreesmachines. Het grote verschil tussen 3-assig en 5-assig frezen is dat het met 5-assig frezen mogelijk is om een product aan vijf kanten te bewerken in slechts één opspanning. Daarbij kunnen we ook een hoek frezen en laskanten aanbrengen. Bij een 3-assige portaalfreesmachine wordt de kunststof bewerkt langs één kant.

Vraag snel naar de mogelijkheden voor uw productielijn

We kunnen verschillende materialen voor u bewerken met onze portaalfreesmachine met automatische stafaanvoer. Deze materialen bewerken we op maat tot een halffabricaat of eindproduct. Bent u benieuwd naar de diverse bewerkingen die REMA Kunststoftechniek uitvoert in een modern machinepark met diverse draaibanken en portaalfreesmachines? Neem dan snel contact op met een van onze medewerkers voor een professioneel advies. U bereikt ons op +31 (0) 40 248 76 79.