Complexere vormen

Hoogwaardige materialen

Scherpe prijzen

Veel mensen dromen van een groot zwembad in de tuin en zijn dus op zoek naar een PP zwembad. Hiervoor kunt u natuurlijk naar een standaard tuincentrum gaan om zo’n zwembad aan te schaffen, maar deze kunststofbakken worden vaak met massaproductie geproduceerd. Hierdoor is de kwaliteit niet altijd gegarandeerd. Besluit daarom om uw PP zwembad te kopen bij dé kunststof zwembadspecialist: REMA Kunststoftechniek!

Geniet snel van een prachtig PP zwembad in uw achtertuin

Stel u eens voor: een warme zomerdag, midden in juli… Het is erg warm en u wilt graag even afkoelen. Hoe fijn zou het zijn als u een heerlijk verfrissende duik kunt nemen in een zwembad, gewoon in uw eigen tuin! Dit wordt mogelijk wanneer u een kunststof zwembadbak van ons aanschaft. Een PP zwembadbak is ideaal; kunststof zwembaden worden op deze manier namelijk snel geïnstalleerd, zonder al te veel overlast. Als kunststof zwembadspecialist zorgen we er dan uiteraard voor dat alles netjes wordt afgewerkt. Met een PP zwembadbak van ons als specialist op het gebied van zwembaden geniet u daarom van eindeloos veel zwemplezier, gewoon in uw eigen achtertuin!

 

Graag adviseren en informeren wij u over de mogelijkheden over Kunststofbewerking. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Een PP zwembad van goede kwaliteit in uw achtertuin

Wanneer u een PP zwembad gaat kopen, wilt u natuurlijk verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit. Kies daarom voor ons als kunststof zwembadspecialist! REMA Kunststoftechniek heeft namelijk al jarenlang ervaring in het vervaardigen van allerlei voorwerpen van verschillende soorten kunststof, waaronder kunststof zwembaden. Wij produceren voorwerpen voor particulier gebruik, zoals een PP zwembadbak of PE vijverbak, maar ook voorwerpen voor gebruik door bedrijven, zoals kunststof leidingsystemen, afzuigkanalen of gaswassers. Bij ons als kunststof zwembadspecialist worden deze producten op maat gemaakt volgens uw wensen en dus niet geproduceerd met massaproductie. Dit garandeert een goede kwaliteit wanneer u een PP zwembad gaat kopen.

Specialist in installaties voor de schone industrie

REMA Kunststoftechniek uit Eindhoven is niet alleen dé kunststof zwembadspecialist waar u een PP zwembad kunt kopen; wij zijn tevens een gecertificeerde specialist in installaties voor de apparatenbouw van de schone industrie. Zo kunt u steriel werken met onderdelen en eindproducten met de door u gewenste afmeting en vorm. Denk hierbij aan onder andere de volgende industrieën:

  • De farmaceutische industrie;
  • De voedingsmiddelenindustrie;
  • De biotechnologie en micro-elektronica.

Ontdek de mogelijkheden van onze kunststof zwembaden

Wilt u een PP zwembadbak of een ander kunststof product bestellen? Of heeft u vragen over de mogelijkheden en bewerkingen die wij aanbieden wat betreft kunststof zwembaden? Neem dan contact op met onze vriendelijke medewerkers en bel naar +31 (0) 40 248 76 79. Bekijk ook eens onze reeds gefabriceerde producten, zodat u een idee krijgt van alle mogelijkheden. Wij voeren graag alle benodigde kunststofbewerkingen voor uw kunststof zwembadbak uit!